Roach Master

\\\\\\\\\\\\\\\"Jag är en ung kille som hållit på med betessnideri sen hösten 2007. Jag bygger jerkbeten, tailbeten och en del wobblers på min fritid, men håller på med en del annat också så jag kan inte tillverka hur mycket som helst. De grundas 2 lager med e-tex, sen målas de och sen på med 2 lager lack till. Jag gör mina beten mestadels i Ek och Furu och jag gör dem oftast för eget bruk och därför i relativt små serier, men när jag får fram en modell som funkar bra så säljer jag en del med om någon vill ha dem.\\\\\\\\\\\\\\\"

\\\\\\\\\\\\\\\"I´m a young guy who´s built baits since 2007. I build jerkbaits, tailbaits and some crankbaits on my sparetime, but I also do a lot of other stuff so I can not produce very mutch. I seal the lures with 2 layers of envirotex lite, then I paint them, then I finish them with 2 more layers of envirotex lite.
Often I make my lures of Oak and Pine and I make them mostly for my own use and because of that I make them in pretty small series, but when I come up with a good working model I also sell some if someone wants them.\\\\\\\\\\\\\\\"

Beten av Roach Master:

Roachmaster 1
0 Rster
Roachmaster 2
2 Rster
Roachmaster 3
1 Rster
Roachmaster 4
1 Rster
Roachmaster 5
2 Rster
Roachmaster 6
2 Rster
Roachmaster 7
3 Rster
Roach M Hang on
1 Rster